Ik gebruik een Windows 7-laptop, hoe spiegel ik mijn apparaat naar de Legamaster AirServer Connect?

Written By Noud Huisman ()

Updated at February 16th, 2021

Helaas ondersteunt Windows 7 het Miracast-protocol niet en kan daarom geen verbinding maken met de AirServer Connect zoals bijvoorbeeld Windows 10 dat kan. Hiervoor is echter een oplossing mogelijk door de Google Chrome-browser te gebruiken. Deze browser ondersteunt het Google Cast-protocol en kan daarom verbinding maken met de AirServer Connect. Klik eenvoudig op de 3 stippen rechtsboven in uw browserscherm en selecteer 'Casten' in het menu. U krijgt de mogelijkheid om uw browservenster of uw volledige bureaublad en alles erop te casten.