Telkens wanneer ik met mijn mobiel inlog op een nieuw WLAN en verbinding maak met de AirServer, verliest de AirServer zijn WLAN-verbinding. Kan ik dit vermijden?

Written By Per Ledermann ()

Updated at February 16th, 2021

Nee, dit is niet te vermijden.

De AirServer heeft geen eigen wlan-verbinding en kan deze daarom niet verliezen.

Als u eerst van netwerk verandert met uw telefoon, maak dan verbinding met AirServer, dat kan nooit enig effect hebben, aangezien u geen verbinding had met AirServer op het moment dat u van netwerk veranderde.

Je kunt niet echt van netwerk wisselen tijdens het casten naar AirServer: ofwel zit je op hetzelfde netwerk als AirServer, ofwel ben je op de hotspot van AirServer.