Mijn apparaat ziet het ingebouwde gastnetwerk van AirServer niet, wat kan ik doen?

Written By Noud Huisman ()

Updated at February 16th, 2021

Zorg ervoor dat de 'Guest Hotspot' is ingeschakeld in het instellingenmenu van de AirServer Connect. Sommige apparaten kunnen een 5G-netwerk niet zien of kunnen de hogere 5G-kanalen niet detecteren. Je kunt de bovenste 5G-kanalen beperken in de instellingen, of een van de onderste kanalen (1, 6 of 11) handmatig kiezen in het instellingenmenu.